Workshops/evenementen


Zet maar 20e oktober in jouw agenda voor de Yoga Vixen Open Dag!

Komt allen, ontmoet Kristina en ontdek wat Yoga Vixen te bieden heeft!

De Open Dag geeft iedereen de mogelijkheid om gratis kennis te maken met Yoga lessen, Yoga Nidra en Sound Therapy. Gedurende de dag kun je Yoga goodies te winnen en zijn er voor iedereen speciale snacks en is er volop koffie en thee!

Voor de inloop openen de deuren om 11:00 uur en pakken we met z'n allen eerst een kop koffie of thee en kun je de studio bekijken. 

Daarna is het schema van de Open Dag is als volgt:

11:30 - 12:00 Hatha Yoga
12:00 - 12:30 Pralaya Yoga
12:30 - 13:00 Yoga Nidra
13:00 - 13:15 Sound Therapy met Tuning Fork Sound Vibrations
13:15 - 14:00 Prijsvraag, koffie, thee en tijd om bij te komen en te kletsen ;)

De ruimte is beperkt, want de studio is bescheiden van omvang, dus het is aan te bevelen om je op voorhand aan te melden. Vol = vol.


WINTER SUP YOGA


Supsurfari
  en Yoga Vixen bieden samen yoga aan op een sup board (SUP= stand-up paddle); een perfecte combinatie van sport en ontspanning.

Onze sup yoga lessen (in het seizoen) vinden plaats op een rustige omgeving in de natuur wat een intense beleving tijdens de les ten goede komt. Buiten het seizoen lessen we in een zeer bijzondere omgeving, te weten een zwembad, zodat we ook in de winter door kunnen blijven gaan.

Yoga en suppen zijn ideaal om te combineren. Misschien heb je ervaring met yoga of wordt dit jouw eerste keer dat je yoga gaat proberen? Yoga is voor iedereen en voor elke leeftijd, voor zowel mannen als vrouwen.

Alle sup yoga lessen vinden plaats met minimaal 5 deelnemers en wij zorgen voor de supboards. Jij hoeft alleen te zorgen sportieve kleding, bij voorkeur van materiaal dat snel droogt en vergeet natuurlijk je handdoek niet. De prijs voor een SUP Yoga les inclusief materiaal is €27,50 per persoon per les.


SUP paddleles

lesson komen terug in 2019!


SUP TOCHT BREDA: beleef Breda vanaf de singels!

Breda is een prachtige oude stad en om haar schoonheid vanaf het water te aanschouwen is voor zowel bezoekers als inwoners van de stad een geweldige ervaring.

 

Heb je Breda altijd al eens vanaf het water willen beleven? Dan kan het nu, en dan niet met een bootje, maar met een SUP board! Een SUP board, te vergelijken met een surfplank, is een board waarop je jezelf staand en met een peddel over het water beweegt.

 

SUP boarden is een aangename manier om je te ontspannen en de schoonheid van de natuur om je heen tot je te nemen. Bovendien is het ook de ideale manier om je balans te trainen en alle spieren in je lichaam een lekkere workout te geven.

 

We starten aan het water bij Belcrum Beach, waarna we in ongeveer 3-3,5 uur richting de haven bewegen en verder de schitterende singels van de stad op zullen gaan om samen te genieten van alle schoonheid van de stad en de natuur. Houd er voor je persoonlijke planning wel rekening mee dat de tour altijd een beetje uit kan lopen.

 

 

 

Het schema is als volgt:

 

13:45 uur: check-in op de parking van Belcrum Beach

14:00-14:30 uur: korte les in SUP 'tips and tricks'

14:30 uur: start van de SUP tour over de Bredase singels.

17:15 uur: einde van de tour en terugkomst bij Belcrum Beach.

 

De kosten voor deelname zijn €34,95 dit is inclusief de huur van het SUP board en een lichte snack en fles water tijdens de tocht en thee na afloop.

 

*Data voor SUP tocht Breda komt in 2019!


SUP YOGA Breda


SUP yoga sessie op de Galderse Meren in Breda!

 

Wat is SUP yoga? SUP yoga is yoga op een paddle board. SUP = Stand Up Paddle board, eigenlijk een groot formaat surfplank, waarop je jezelf staand met een paddle over het water voortbeweegt. 

De combinatie van SUP en yoga is al in grote delen van de wereld al jaren een trend en staat voor een populaire vorm van yoga waarmee je niet alleen je spieren traint, maar ook je gevoel voor balans en flexibiliteit sterk verbeterd.

Stel je voor: actief bezig zijn met yoga op het open water in een natuurlijke omgeving. Je geeft verdieping aan je eigen manier van yoga, je versterkt je lichaam en je geeft ruimte aan je gevoel voor mindfulness. SUP yoga geeft je energie, werkt verfrissend, brengt ontspanning en je kunt je eigen grenzen op een veilige en leuke manier aftasten.

Als je in het water valt wordt je natuurlijk wel nat, dus zorg ervoor dat je sportkleding aandoet die makkelijk droogt, zoals sportleggings, sport shorts en een tanktop of t-shirt dat nat mag worden.

Wat heb je nodig voor de training?

1. Veel zin in plezier en avontuur en zwem diploma vereist (jij moet kunnen zwemmen) :)
2. Sportkleding die nat mag worden
3. Extra droge kleren en een handoek
4. Een fles water
5. Zonnebrand creme 

En let op: eerdere ervaring met yoga is NIET vereist, iedereen is welkom maar het is aan te raden om mee te doen als je paddleboard ervaring hebt.

Programma:
-inschrijven en kennismaken
-15 min SUP uitleg 
-75 min SUP yoga plus peddle tijd van en naar SUP YOGA locatie
-einde met thee
De SUP yoga les duurt in totaal 90 minuten

Prijs: €29,95 inclusief SUP board huur of combiles SUP paddleles plus SUP YOGA les €49,95

 


Follow :@yoga_vixen on instagram and twitter / YogaVixen on Facebook
Website: www.yogavixen.eu

Er zijn slechts 5 SUP boards beschikbaar en uitgaande van het succes van voorgaande sessies, kan het snel met de aanmeldingen, dus wacht niet te lang.


Na afloop is er voor iedereen een gratis kop thee met de complimenten van Yoga Vixen.

 

Data bekend zijn in 2019!

 
Paddle Fitness


Paddle Fitness

Deze les is een combinatie van paddle boarding en fitness training op een SUP board. Middels het gebruik van je paddle en trekbanden versterk je je spieren en verbeter je je balans. De training omvat ook een paar korte power sprints op het board om zo je hartslag te versnellen.

Het is aan te bevelen om eerst een introductieles tot paddle boarding te volgen voordat je aan deze les begint, met name als je nog geen ervaring op het paddle board hebt. 

De kost is €29,95 voor 90 minuten, inclusief het gebruik van alle materialen zoals het paddle board en de trekbanden. Combi SUP paddleles + Paddle Fitness €49,95

Data komt weer in 2019!