SUP/ SUP YOGA/Paddle Fitness/SUP TOchten


WINTER SUP YOGA


Supsurfari
  en Yoga Vixen bieden samen yoga aan op een sup board (SUP= stand-up paddle); een perfecte combinatie van sport en ontspanning.

Onze sup yoga lessen (in het seizoen) vinden plaats op een rustige omgeving in de natuur wat een intense beleving tijdens de les ten goede komt. Buiten het seizoen lessen we in een zeer bijzondere omgeving, te weten een zwembad, zodat we ook in de winter door kunnen blijven gaan.

Yoga en suppen zijn ideaal om te combineren. Misschien heb je ervaring met yoga of wordt dit jouw eerste keer dat je yoga gaat proberen? Yoga is voor iedereen en voor elke leeftijd, voor zowel mannen als vrouwen.

Alle sup yoga lessen vinden plaats met minimaal 5 deelnemers en wij zorgen voor de supboards. Jij hoeft alleen te zorgen sportieve kleding, bij voorkeur van materiaal dat snel droogt en vergeet natuurlijk je handdoek niet. De prijs voor een SUP Yoga les inclusief materiaal is €27,50 per persoon per les.PRIVÉLESStel je prijs op een privé les met persoonlijke aandacht? In een privé les verbeter je je SUP techniek sneller en efficiënter.

SUPLESLeer de basistechniek om je voort te bewegen op een paddle board. Vind je balans op het water en werk aan je paddle- en draaitechniek.

Duur: 60 minuten

Niveau: Beginners

 

 

SUP YOGABreng je kennis van yoga naar een hoger niveau op het water. Hatha Yoga Flow, gemixt met uitdagende balans- en core training.

Duur: 90 minutes

Niveau: alle niveaus maar voor beginners is de basic les aanbevolen.

SUP TOCHTENVoor de ervaren paddle boarder.

Duur: 3 uur paddle tochten op diverse locaties

Niveau: intermediate en gevorderd

Beginners moeten eerste paddle lessen hebben gehad.

SUP Tour prijzen en informatie zijn te vinden onder workshops.

PADDLE FITNESSSportief worden op het paddleboard!

Fitness oefeningen met elastic bandjes en de paddle. 

Duur: 90 minuten

Niveau: alle niveaus maar voor beginners is de basic les aanbevolen
****PHOTOS BIJ ODYLLIA FOTOGRAFIE****  http://odylliafotografie.nl/