Bedrijfsyoga

Verhoog de productiviteit en concentratie van uw werknemers en verminder hun stress en ziekteverzuim door yoga op kantoor aan te bieden. Yoga Vixen geeft haar yoga trainingen en mindfulness lessen bij u op lokatie - rooster samen een tijdstip in dat het beste past binnen uw openingstijden.

Yoga Vixen's bedrijfsyoga, Wellness Yoga & Mindfulness maakt deel uit van een Stress Reduction Programma à €200 per uur + rijskosten gebaseerd op de af te leggen afstand.

 

 

 

 

 

 

Tarieven:

- 1 uur sessie à €200 per uur

- 1 sessie per week gedurende 1 maand à €190 per uur (bij 6 maanden à €185 per uur)

- 2 sessies per week gedurende 1 maand à €180 per uur (bij 6 maanden à €175/hr)

* Betaling voor boekingen dient vooraf te geschieden

 

Lees hier wat de expert zeggen over de voordelen van yoga en mindfulness voor het bedrijfsleven:

 

Toen Dhr. Bertolini kennis nam van Aetna's financiële performance over het jaar 2012 ontdekte hij iets verrassends: de kosten voor ziekteverzuim waren gedaald. Over het hele jaar gezien waren de kosten van ziekteverzuim met 7,3% per werknemer verminderd, wat een besparing van 9 miljoen dollar betekende. Het jaar daarop steeg het ziekteverzuim met 5,7% wat nog steeds 3% minder is dan in de periode voordat men yoga en meditatie binnen het bedrijf had geïntroduceerd.

https://www.nytimes.com/2015/03/01/business/at-aetna-a-ceos-management-by-mantra.html

 

Deelnemers in het onderstaande artikel meldden minder gestressed te zijn, een afname van rugpijn, meer geestelijke rust en een verbeterd gevoel van zelfverzekerdheid. De resultaten van deze pilot kunnen de basis bieden voor groter en uitgebreider onderzoek naar de voordelen van yoga op het werk, die al omschreven zijn als de 'twin benefits': forse besparingen voor werkgevers en een betere gezondheid voor de werknemers.

https://www.researchgate.net/publication/231212043_Yoga_for_reducing_perceived_stress_and_back_pain_at_work

 

Zoals het onderstaande artikel omschrijft is yoga meditatie in beweging. Een moment om je hoofd leeg te maken, de enorme hoeveelheid informatie van de dag te verwerken en afsluiten met een helderder perspectief op de uitdagingen waar ik mee te maken had. Daarnaast is yoga natuurlijk ook gewoon een heerlijke workout!

http://www.businessinsider.com/why-its-time-we-paid-employees-to-exercise-at-work-2015-3?international=true&r=US&IR=T

Bedrijfsyoga Opdrachten

koraal PMS BV Scholingsdag 2018


Amphia ZIekenhuis